ravintola- ja catering

17 02, 2021

Intohimo ruuanlaittoon syntyi jo alakoulussa

2021-02-17T13:16:21+02:0017.02.2021|Kategoriat: Työpaikalla oppiminen, Yleinen, Opiskelijat|Avainsanat: , , , |

Sofia Heikkilä on kolmannen vuoden kokkiopiskelija Novidasta. Poliisin ammatista pienestä saakka haaveillut Sofia päätyi lopulta lukion jälkeen suorittamaan ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Hänen valintaansa vaikuttivat paljolti aikaisemmat kesätyöt alalla sekä jo alakoulun kokkikerhossa syntynyt intohimo

13 05, 2020

Todistus ammattitaidosta on tärkeä

2020-05-13T13:29:42+03:0013.05.2020|Kategoriat: Yleinen, Opiskelijat|Avainsanat: , , |

Novidan kokkiopiskelija Mustafa Ismael, 29, työskenteli autotehtaalla 2 vuotta. –Tulin työn perässä Uuteenkaupunkiin, työskentelin maalaamossa pintamaalitarkastajana. Unelma-ammattini on hammashoitaja, mutta alan opiskelu on mahdotonta, kun kielitaitoni ei ole vielä riittävä.

Mies halusi kuitenkin hankkia itselleen tutkinnon

19 10, 2018

Mitä useampi kokki, sitä herkullisempaa ruokaa

2018-10-19T10:43:58+03:0019.10.2018|Kategoriat: Yleinen, Viestintä, Opiskelijat|Avainsanat: , , , |

Aloitimme edellisen viikon  antamalla opiskelijoiden ideoida tapoja, joilla saisimme ravintola- ja catering-alan houkuttelevammaksi koulutusvaihtoehdoksi nuorille. Työpajatyyppisessä tilaisuudessa alan nykyiset opiskelijat saivat kertoa mikä sai heidät aikanaan valitsemaan juuri tämän alan. Lisäksi he saivat visioida tulevaisuuttaan

Go to Top