Kokki

27 03, 2025

Novidan keittiössä: Kolmen kokkiopiskelijan matka ammattilaiseksi

2025-03-27T13:50:03+02:0027.03.2025|Kategoriat: Työpaikalla oppiminen, Yleinen, Opiskelijat|Avainsanat: , , , , , |

Novidan kokkiopiskelijat – Janette, Jonna ja Sindy – kertovat kokemuksistaan, opiskeluistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Heidän tarinansa antavat hyvän käsityksen siitä, mikä alassa on parasta ja miksi kannattaa hakeutua ravintola- ja catering-alan opintoihin.

Opiskelijoiden opintopolut ovat hieman

17 02, 2021

Intohimo ruuanlaittoon syntyi jo alakoulussa

2021-02-17T13:16:21+02:0017.02.2021|Kategoriat: Työpaikalla oppiminen, Yleinen, Opiskelijat|Avainsanat: , , , |

Sofia Heikkilä on kolmannen vuoden kokkiopiskelija Novidasta. Poliisin ammatista pienestä saakka haaveillut Sofia päätyi lopulta lukion jälkeen suorittamaan ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Hänen valintaansa vaikuttivat paljolti aikaisemmat kesätyöt alalla sekä jo alakoulun kokkikerhossa syntynyt intohimo

13 05, 2020

Todistus ammattitaidosta on tärkeä

2020-05-13T13:29:42+03:0013.05.2020|Kategoriat: Yleinen, Opiskelijat|Avainsanat: , , |

Novidan kokkiopiskelija Mustafa Ismael, 29, työskenteli autotehtaalla 2 vuotta. –Tulin työn perässä Uuteenkaupunkiin, työskentelin maalaamossa pintamaalitarkastajana. Unelma-ammattini on hammashoitaja, mutta alan opiskelu on mahdotonta, kun kielitaitoni ei ole vielä riittävä.

Mies halusi kuitenkin hankkia itselleen tutkinnon

Go to Top