Aloitimme edellisen viikon antamalla opiskelijoiden ideoida tapoja, joilla saisimme ravintola- ja catering-alan houkuttelevammaksi koulutusvaihtoehdoksi nuorille. Työpajatyyppisessä tilaisuudessa alan nykyiset opiskelijat saivat kertoa mikä sai heidät aikanaan valitsemaan juuri tämän alan. Lisäksi he saivat visioida tulevaisuuttaan miettimällä sitä, missä he ovat viiden vuoden kuluttua sekä antaa mielikuvituksensa laukata erilaisten kehittämisideoiden tiimoilta. Ja ideoita syntyi. Meidän käsissämme on nyt, miten näitä ideoita hyödynnämme.
Kehittäminen jatkui tällä viikolla markkinointivideoiden kuvauksilla. Onnekkaat kutsuvieraat pääsivät avustamaan videon teossa ja nauttimaan fine dining -ravintolan tasoisesta lounaasta oppilaitoksen harjoitusravintolaan. Opiskelijoiden valmistamia annoksia kelpasikin esitellä. Visuaalisuuden lisäksi olisi erinomaista, jos ihastuttavat makuelämyksetkin voisi siirtää tallenteiden katsojalle.
Toivottavasti valmistumassa oleva esittelyvideo välittää nuorelle katsojalleen jotain siitä, millaisella ammattiylpeydellä nämä opiskelijat työtänsä tekevät.